Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09:00-15:00 - Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-14:00 και 17:00-20:30

Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν εντός Αθηνών – Πειραιώς για αγορές άνω των 500€ με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρίας μας.

Για αγορές κάτω των 500€ το ελάχιστο κόστος μεταφοράς είναι 5€.

Ειδικά για παραδόσεις προϊόντων μεγάλου όγκου όπως π.χ. ψυγεία-ντουλάπες κ.ά., που απαιτείται χρήση γερανού (το οποίο προτείνεται πάντα από εμάς για την ασφαλή μεταφορά), η χρέωση βαρύνει τον πελάτη και γίνεται σε συνεννόηση με την εταιρία μας.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση του πελάτη σε πρακτορείο της επιλογής του ή σε συνεννόηση με το κατάστημά μας. Το κατάστημα δεν χρεώνει για την μεταφορά έως το πρακτορείο.

Για την αποστολή των μικροσυσκευών στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την Γενική Ταχυδρομική. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. 

Ο υπεύθυνος της Schinas-Electric θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή. H Schinas-Electric θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.
Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας και από το κατάστημά μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας ότι τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

 

Dali
Econoheat
Mitsubishi Electric
Creev
First Austria
Reebok
Fancy
Yuneec
Sony
Teka
Fluo
EWT
Hotpoint-Ariston
Neff
dji
Izola
Euroscreen
Black & Decker
Belogia
Singer
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα