Τι είναι το Schinas-electric?
Είμαστε ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα! Αναζητούμε με πάθος και σε καθημερινή βάση ποιοτικά και χρήσιμα προϊόντα που κάνουν την ζωή μας πολύ πιο όμορφη, εύκολη και ευχάριστη. Σε εμάς δεν θα βρείτε προϊόντα μηδενικής αξίας και πράγματα άνευ χρησιμότητας. Σας προτείνουμε προϊόντα που πρώτοι εμείς θα χρησιμοποιούσαμε!

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου?
Οι συναλλαγές σας με το Schinas-electric είναι απολύτως ασφαλείς. Όποιον τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, η υποδομή μας παρέχει την μέγιστη ασφάλεια κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και του πιο ενημερωμένου πρωτόκολλου SSL (Secure Sockets Layer) σε συνεργασία με την Eurobank.

Πρέπει να γίνω μέλος για να παραγγείλω?
Όχι δεν είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε όμως πως τα εγγεγραμμένα μέλη μας απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις σε αρκετά είδη. Επιπλέον, τα μέλη μας ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες προσφορές μας ενώ επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο στην περιοχή μελών.

Πως μπορώ να παραγγείλω?
Πολύ εύκολα! Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε κάντε click επάνω δεξιά στο πεδίο «Προϊόντα στο καλάθι» και ακολουθείστε τις απλές οδηγίες που αναφέρονται. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε όλο το 24ωρο email στο info@schinas-electric.gr ή φάξ στο 2104831768

Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά?
Βεβαίως! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα 2104835961, 2104835971 Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο 9:00 - 15:00 και Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 9:00 -14:00 και 17:00 - 20:30

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου?
Από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, αυτόματα ξεκινάει και η διαδικασία της αποστολής της. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, συνήθως οι παραγγελίες παραδίδονται σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών. Για ογκώδη προϊόντα ή προϊόντα που ενδεχομένως να μην είναι άμεσα διαθέσιμα ίσως χρειαστούμε άλλες 2-3 μέρες επιπλέον. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά?
Κατά την ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελίας και μόλις περάσετε τα στοιχεία αποστολής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ακριβές κόστος των μεταφορικών. Έχουμε από τις πιο φτηνές χρεώσεις τις αγοράς. 

Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία?
Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από εμάς παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με τους γνωστούς τρόπους αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.

 

 

 

Maxtor
Swisstone
Braun
Elmeco
Opera Italiana
STARK
Ricatech
Kazis
Trust
Maxball
Dali
Hair Majesty
Outback
Beko
Mercury
Blackview
Sennheiser
GoPro
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα