ΙΣΤΟΡΙΚΟ

H Schinas-electric.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΥΙΟΙ Γ.ΣΧΟΙΝΑ ΟΕ. Η εταιρία έχει τις ρίζες της αρκετά παλιά όταν το 1965 οι ΑΦΟΙ Σχοινά ίδρυσαν ένα κατάστημα λιανικής ηλεκτρικών συσκευών και ειδών σπιτιού. Αργότερα, το 1970, ιδρύθηκε δεύτερη εταιρία, η ΣΧΙΝΑΣ ΑΕΒΕ, η οποία εκπροσώπησε τα προϊόντα ARISTON στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρίες λειτουργούσαν παράλληλα αθροίζοντας εμπειρία και στη χονδρική και στη λιανική πώληση ηλεκτρικών συσκευών με πολύ καλή και ανταγωνιστική παρουσία στην αγορά δημιουργώντας ένα όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας, σοβαρότητα, καλής συνεργασίας και κορυφαίου after-sales service προς τους πελάτες τους. Λειτουργώντας λοιπόν οι δύο οικογενειακές επιχειρήσεις και σαν προμηθευτές και σαν πελάτες χονδρικής ηλεκτρικών συσκευών είχαν καλύτερη εικόνα και εμπειρία της αγοράς και αυτό τους έδινε το πλεονέκτημα να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Όλη αυτή η εμπειρία λοιπόν που αποκτήθηκε βρήκε την έκφρασή της στη νέα εταιρία ΥΙΟΙ Γ.ΣΧΟΙΝΑ ΟΕ που ιδρύθηκε το 2001 η οποία δραστηριοποιείται μόνο στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών.

Όντας μέλος της Mega Euronics που είναι μια ένωση καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών (με συνεταιριστική νοοτροπία) η οποία έχει ηγετική θέση στο χώρο όσον αφορά στα ανεξάρτητα μαγαζιά και στους συνεταιρισμούς, έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις της σημερινής εποχής. Έτσι είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές προς όφελος των πελατών της.

Η εποχή μας όμως προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και διαπιστώσαμε ότι ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να μπορεί να εξυπηρετήσει και διαδικτυακά τους πελάτες μας καθώς και νέους πελάτες που θα ήθελαν να μας δουν. Το internet το καθιστά πιο εύκολο και πιο γρήγορο.

Για μας το ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο έχετε εισέλθει είναι μια απλή προέκταση του φυσικού μας καταστήματος. Έχετε πρόσβαση στα περισσότερα προϊόντα μας και σε όλες τις υπηρεσίες μας και θα τύχετε της ίδιας καλής εξυπηρέτησης που δίνουμε πάντα στους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να είμαστε κοντά σας πριν και ιδιαίτερα μετά την αγορά σας. Να προσδιορίσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες, να σας προτείνουμε το προϊόν που κατά τη γνώμη μας καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες αυτές και να σας το προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Το Schinas-Electric.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς, το οποίο προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης με υπηρεσίες παράδοσης στο χώρο σας, σύνδεσης της συσκευής σας και επίδειξη από τους έμπειρους ανθρώπους μας.

Επιδιώκουμε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς γιατί η προσωπική επαφή είναι αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια και μπορεί να μας διαφοροποιήσει σε μια αγορά ως επί το πλείστον απρόσωπη. Στόχος μας είναι, αφού αγοράσετε μια φορά από εμάς να μας συγκαταλέγετε μεταξύ των επιλογών σας για επόμενες αγορές. Με λίγα λόγια επιδίωξή μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες που τους εξυπηρετούμε σωστά και γρήγορα.

Προχωρήστε λοιπόν στις επόμενες σελίδες και δείτε την μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς. Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ότι διευκρινίσεις χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχαριστούμε.

Kenwood
Whirlpool
Pyramis
Sportop
Brandt
Sky
Daewoo
Menalux
Alva
Samsung
Finnlo
Russell Hobbs
GAGGIA
Coby
Oukitel
CERWIN-VEGA
Powertech
Reebok
Zanussi
OLYMPIA
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα